Frituurvetten & -oliën ophalen bij de Horeca

Willy’s Vet haalt uw frituurvet en -olie op door heel Noord-Holland.

Oud frituurvet wordt vaak door de horeca gezien als afval. Afval dat u verplicht bent om te verzamelen. Het is verboden om oud frituurvet door het riool te spoelen. Daarnaast is het ook vanuit een praktisch oogpunt niet handig.

Echter zien wij uw oude frituurvet niet als afval en kunnen wij dit “afval” een tweede leven geven. Willy’s Vet recycled uw oude frituurvet tot biodiesel, voor voertuigen. Dat is goed voor het milieu. Doordat wij het oude frituurvet recyclen tot biobrandstof, wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt.

Daarnaast is het laten ophalen ook nog eens goed voor uw eigen portemonnee. Oud frituurvet is namelijk geld waard!

Vaste route of op afroep

Op tijd een lege, schone en reukloze vetton

Wij halen volgens een vast ophaalschema uw oud frituurvet op, in overleg met u. Het ophaalschema is uiteraard afgestemd op uw verbruik. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vetton op tijd is omgeruild en u weer over een lege afstortcapaciteit beschikt.

Máár het kan uiteraard ook op afroep. U geeft ons een belletje wanneer uw vetton met frituurvet vol is en wij zorgen dat wij binnen 3 werkdagen uw gebruikte frituurvetten of – oliën komen ophalen.

Het ophalen van oud frituurvet is een glibberige klus. Daarom beschikt Willy’s Vet over schoon en professioneel materiaal. Wij streven er naar altijd schone en reukloze vetton bij u terug te plaatsen en te werken zonder oliesporen achter te laten.

Ruime keuze emballage

Van 35 liter vaten tot 1000 liter IBC’s

Met een ruime keuze aan verschillende vaten van 35 tot 200 liter en IBC’s van 600 en 1.000 liter hebben wij voor iedereen en in elke situatie een geschikte oplossing.

Afhankelijk van uw opslagruimte en de hoeveelheid gebruikte frituurvetten of – oliën, kiest u voor een vat van 35, 60, 120, 150 of 200 liter. Heeft u een grotere opslagcapaciteit nodig dan 200 liter voor uw ouder frituurvet? Dan is een intermediate bulk container (IBC) van 600 of 1.000 liter een geschikte optie.